Burträsk Hockeyclub

Läs gärna vår Policy!
Pappersförsäljning
2022-09-14 21:30

Nu är det dags för höstens försäljning av toa- och hushållsbalar!

Precis som under hösten kommer vi att sälja Serla och Tork.

Försäljningslistor finns under "dokument" här på hemsidan.

Dokument märkta "spelare" samt annonsbladet kan ni använda vid försäljningen.

19 September: Dags att börja sälja! Är ni redo tidigare är det bara att köra igång :)

-Vi har satt ett minimum av 8st balar/spelare, men vi önskar att ni säljer allt ni bara kan.

Alla slantar behövs! Lägg gärna en försäljningslapp på jobbet!

12 Oktober: Maila in/leverera era listor till lagets kassör/lagledare innan kl 20:00.

13 Oktober: Kassör/Lagledare sammanställer listorna och mailar in dessa till kansliet. Skriv gärna "toabalsbeställning" och vilket lag det gäller i ämnesraden.

14 Oktober: Alla listor sammanställs och beställningen skickas till föreningsbalen.

Vecka 43/44: Toabalarna levereras inom 1-2 veckor efter beställning. Vi skickar ut en notis om detta. Så får ni hämta och leverera balarna.

Betalning: Kunderna får betala balarna direkt vid leverans. Hur ni vill ha betalt bestämmer ni själv (swish/banköverföring/kontant) men den totala summan förs över till kassören (lagskassan) inom en vecka från leverans. Märk betalningen med spelarens namn!

Om någon vill ha ett kvitto på betalningen, hör av er till kansliet så löser vi det :)

Kassören för sedan över en klumpsumma till föreningens BG: 730-4033

Märk betalningen med lagets namn!

Om ni har några funderingar eller bara vill ha lite hjälp kan ni skicka in ett mail till kansliet eller ringa/lämna ett meddelande på telefonen (073-8025158). Lycka till med försäljningen! Nu kör vi :)

Tre kronors hockeyskola
2022-09-13 08:30
Lördag 8 Oktober 09:30 startar Tre kronors hockeyskola i Burträsk.

Burträsk Hockey bedriver hockeyskola för tjejer och killar födda 2015-2017.
Alla är välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap för att prova hur det ä rute på isen.

den utrustning som krävs är hjälm, halsskydd och skridskor.

Anmäl ert barn på trekronorshockeyskola.se

Även de barn som deltog förra säsongen ska anmäla sig.
U13, 28/09 20:11
U13, 25/09 21:11