Burträsk Hockeyclub
Läs gärna vår Policy!
Försäljning toabalar
2021-10-21 22:36

Så var det dags att sälja toa- och hushållsbalar!

Även i år har vi valt att sälja via föreningsbalen. Till skillnad från förra säsongen kommer vi i år att ha två säljperioder. En nu på hösten och ytterligare en på våren.

Papperet vi säljer är Serla och Tork.

Försäljningslistor finns under "dokument" samt i texten nedan.

Dokument märkta "spelare" samt annonsbladet kan ni använda vid försäljningen.

Annonsblad ---->Burträsk hockey säljer Serla och Tork.pdf

Senast 1 November: Dags att börja sälja! Är ni redo tidigare är det bara att köra igång :)

-Skriv ut dokument beställningslista Spelare.pdf  eller beställningslista Spelare.xlsx

och för in det ni säljer i den.

-Vi har satt ett minimum av 3st balar/spelare, men vi önskar att ni säljer allt ni bara kan.

Alla slantar behövs! Lägg gärna en försäljningslapp på jobbet!

20 November: Maila in/leverera era listor till lagets kassör innan kl 20:00.

Denna person sammanställer listorna med hjälp av dokumentet beställningslista LAG.xlsx

21 November: Kassören sammanställer listorna och mailar in dessa till kansliet. Skriv gärna "toabalsbeställning" och vilket lag det gäller i ämnesraden.

23 November: Alla listor sammanställs och beställningen skickas till föreningsbalen.

Toabalarna levereras inom 1-2 veckor efter beställning. Vi skickar ut en notis om detta. Så får ni hämta och leverera balarna snarast!

Betalning: Kunderna får betala balarna direkt vid leverans. Hur ni vill ha betalt bestämmer ni själv (swish/banköverföring/kontant) men den totala summan förs över till kassören (lagskassan) inom en vecka från leverans. Märk betalningen med spelarens namn!

Om någon vill ha ett kvitto på betalningen, hör av er till kansliet så löser vi det :)

Kassören för sedan över en klumpsumma till föreningens BG: 730-4033

Märk betalningen med lagets namn!

Om ni har några funderingar eller bara vill ha lite hjälp kan ni skicka in ett mail till kansliet eller ringa/lämna ett meddelande på telefonen (073-8025158). Lycka till med försäljningen! Nu kör vi :)

Ny ordförande i BHC
2021-10-12 20:14