SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Burträsk Hockeyclub
Ishockey

Välkommen till Burträsk HC
Läs gärna vår Policy!
Nya Coronarestriktioner
2022-01-13 21:06

From tisdag 11 januari kommer föreningen att kräva vaccinationsbevis för entré till samtliga matcher i Isbjörnen.

 

NEDANSTÅENDE GÄLLER FROM TISDAG 11/1:

Nya regler vid offentliga sammankomster

Med hänvisning till de nya rekommendationer som Folkhälsomyndigheten infört informerar vi nu om följande föreningsbeslut:

 

Burträsk hockey har beslutat att de arrangemang som sker inom ramen för föreninngens verksamhet SKA kräva uppvisande av vaccinationsbevis. Detta medför att varje lag själva ansvarar att detta kontrolleras vid entrén. Detta innefattar inte spelare, ledare eller funktionärer. Beslutet gäller tills vidare.

 

Regler för omklädningsrum samt spelarkorridor:

Dessa utrymmen är endast för spelare, tränare samt funktionärer. Föräldrar får hjälpa till att knyta skridskor, bära utrustning mm, men måste därefter vänta nere i ishallen alternativt utanför ishallen. 

 

Vid minsta symtom stannar man hemma!

 

Burträsk hockey har under hela pandemin kämpat för att hålla tillbaka smittspridningen. Det tänker vi, med er allas hjälp, fortsätta med. Tillsammans ska vi, genom de enkla åtgärder som vidtas fortsätta upprätthålla säkra arrangemang.

Vaccinationsbevis på matcher
2021-12-10 19:52

Till följd av regeringens beslut att arrangörer av offentliga tillställningar med mer än 100 personer antingen måste tillämpa publikrestriktioner eller endast tillåta besökare med vaccinationsbevis till sina evenemang har Burträsk Hockey beslutat att kräva vaccinationsbevis på samtliga besökare över 18år.

 

Detta gäller samtliga matcher som arrangeras av Burträsk Hockey.

 

Vaccinationsbevisen kontrolleras vid entré, antingen manuellt eller via digitala lösningar. Observera att du även måste kunna visa giltig id-handling.

 

 

Vaccinationsbevis krävs för samtliga besökare utöver nedan undantag;

– Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år.

– Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. 

Är man under 18 år men i närheten av den åldern behöver man kunna visa upp id på att man är under 18 år (om man är tonåring).

 

 

Nyheter från våra lag
U10, 14/06 08:38 
U10, 15/02 18:35 
U10, 07/02 20:51 
 
Våra sponsorer