Burträsk Hockeyclub
Läs gärna vår Policy!
Kallelse till Årsmöte
2022-06-09 17:58

Burträsk Hockey Club bjuder in samtliga medlemmar till årsmöte.

När: Måndagen den 27 Juni
Tid: 18:00-20:00
Var: Cafeterian Isbjörnen

Motioner ska vara styrelsen till handa senast måndag den 20/6. Dessa skickas till burtrask.hc@telia.se

Handlingar till årsmötet hittar ni här (från och med den 21/6). Eller skicka ett mail till kansliet så kan de skicka ut handlingarna.

Välkommen!

Nya Coronarestriktioner
2022-01-13 21:06

From tisdag 11 januari kommer föreningen att kräva vaccinationsbevis för entré till samtliga matcher i Isbjörnen.

NEDANSTÅENDE GÄLLER FROM TISDAG 11/1:

Nya regler vid offentliga sammankomster

Med hänvisning till de nya rekommendationer som Folkhälsomyndigheten infört informerar vi nu om följande föreningsbeslut:

Burträsk hockey har beslutat att de arrangemang som sker inom ramen för föreninngens verksamhet SKA kräva uppvisande av vaccinationsbevis. Detta medför att varje lag själva ansvarar att detta kontrolleras vid entrén. Detta innefattar inte spelare, ledare eller funktionärer. Beslutet gäller tills vidare.

Regler för omklädningsrum samt spelarkorridor:

Dessa utrymmen är endast för spelare, tränare samt funktionärer. Föräldrar får hjälpa till att knyta skridskor, bära utrustning mm, men måste därefter vänta nere i ishallen alternativt utanför ishallen.

Vid minsta symtom stannar man hemma!

Burträsk hockey har under hela pandemin kämpat för att hålla tillbaka smittspridningen. Det tänker vi, med er allas hjälp, fortsätta med. Tillsammans ska vi, genom de enkla åtgärder som vidtas fortsätta upprätthålla säkra arrangemang.

U10, 14/06 08:38
U14, 21/05 21:58