Burträsk Hockeyclub
Ishockey
Mathemsändning till riskgrupper
Burträsk hockey ansvarar för mathemsändningen i Burträsk med omnejd.

• Varje Tisdag tar vi emot ordrar på 073-8025158 (kansliet). Tisdagar har vi öppet 08:00-12:00, 13:00-16:00. Det är många som ringer så ge ej upp.
  • Det finns även möjlighet att ta en bild på sin order med mobilkameran och skicka som sms (se till så att bilden är bra och innehåller namn & adress).
  • Man kan även maila in sin order på burtrask.hc@telia.com

Dessa ordrar bereds och tas med till Coop Burträsk på onsdag morgon och packas från 07.00-ca 17:00.

Påsarna körs ut av våra chaufförer från 10:30-ca 18:30 efter bestämda rutter.
Vilken tid man får hem sina varor beror på hur många som beställt samt vilken rutt man tillhör.
Men vi ber er hålla er hemmavid så gott det går under denna dag.
Har man något viktigt inbokat som till exempel ett läkarbesök så säg till, så försöker vi anpassa oss så gott det går.

Betalning
För tillfället finns det tre sätt att betala sina varor.
1. Kontant
   -Vid kontant betalning får man se till att ha hemma kontanter upp till närmaste 500-tal över vad ni uppskattas handla för.
    ex. tror ni att ni handlar för 650kr - ha hemma 1000kr. Vi skickar alltid med växel upp till närmsta 500-tal med chauffören,
    på så sätt minskas hanteringen av kontanter.

2. Coops egna betalkort
   - Om ni redan har ett coop-betalkort så kan ni antingen på eget bevåg lämna in detta på Coop och skriva på en fullmakt, så har Coop tillstånd att dra kortet         åt er. Ni behöver ej lämna någon kod. Det enda ni behöver göra är att se till så att kortet alltid är påfyllt med pengar.
   - Har ni ej möjlighet att få in ert kort på Coop så kan ni betala med kontant första gången ni beställer, skriva på en fullmakt som chauffören har med sig     (meddela innan) och sedan skicka betalkort samt fullmakt med chauffören tillbaka till coop. Då går det att använda till nästa gång.

3.  NYTT!  Faktura
    - Man kan numera även betala via månadsfaktura. Då behöver man bara lämna in all sin information till coop eller BHC kansliet så kommer det en         faktura/månad. Kruxet med fakturorna är att man tyvärr ej kan ta del av medlemserbjudanden samt samla poäng då faktura räknas som kredit.

Vill du ta del av tjänsten mathemsändning eller har ytterligare frågor?
Hör av dig på kansliet på 073-8025158.
Vi har öppet Måndag, Onsdag & Torsdag mellan 09:00-14:00 samt Tisdagar 08.00-16:00 med reservation för ändringar.