Burträsk Hockeyclub
Ishockey

Pappersförsäljning
2024-01-25 13:00

Nu kör vi igång säsongens andra försäljning av toapapper och hushållspapper.
Säljdokument hittar ni under "dokument" ( vår 2024) Observera att vi under våren endast säljer papper från Serla.

Vi säljer minst 4 balar per barn och vid fler barn i föreningen säljer man 50% på dessa.
Barn 1 = 4 balar
Barn 2 = 2 balar
Barn 3= 2 balar osv

För att vi ska hinna med leverans innan sportlovet så måste alla beställningar skicka sin senast måndag den 12/2. Skicka in din försäljning till utsedd ansvarig inom erat lag, som sedan sammanställer och skickar detta vidare till burtrask.hc@gmail.com

Planerad leverans är tisdag 27/2 v.9
Betalning sker när ni lämnar balarna till era köpare. En klumpsumma skickas till kassören i ert lag som sammanställer och skickar en klumpsumma till klubben.